KENNEL KONKKARONKAN KASVATTAA PORTUGALINVESIKOIRIA

JA VENÄJÄNTOY rotua.

Olen Irmeli Saarela Oulusta. Olen kasvattanut portugalinvesikoiria jo vuodesta 1995 alkaen. Portugalinvesikoira hurmaa luonteellaan ja ulkonäöllään. Lisäksi se on erittäin mukava ja monipuolinen harrastuskoira, josta saa irti mitä vaan, kunhan jaksaa yrittää!

Ensimmäinen portugalinvesikoirani, Parisade Ilha, saapui taloon vuonna 1993. Pepa oli iloinen, pienikokoinen, musta ja lainekarvainen  narttu. Pepa eli peppu paljas hämmästytti oululaisia erikoisella ulkonäöllään ja hurmasi ihmisiä siellä missä liikutiin. Pepa, sittemmin Peikko, asusteli loppuvuotensa eläkepäiviä viettäen Vantaalla, jossa kuoli joulukuussa 2005. Pepa oli ensimmäisen pentueeni äiti. Kennelnimen, KONKKARONKAN sain 4.6.1993.

Portugalinvesikoiran ohella kasvatan rotua nimeltä venäjäntoy.Olen aina haaveillut pikkukoirasta ja tämä rotu osui silmiini messukeskuksen voittajanäyttelyssä joskus 1999 vuoden aikoihin kun kaikki venäjäntoyt suomessa olivat vielä mustia,satuin katselemanan kehän ympärille ja mietin että tuollaisen vielä laitan.Ja niin siinä sitten kävi! Koiranäyttelyt on ”vaarallisia” paikkoja:)) Kotona meillä asui ruskea portugalinvesikoira uros Fin MVA Aguatelin Cabo Chewbacca ”Väiski” (1.5.1999) 

Väiski kuoli v. 2015

lähes 16 vuoden iässä .

Kuva:Mervi Lehtovirta

Kennelissä on nyt pentuja! LISÄÄ kohdasta PENTUE 2017!

sekä Konkkaronkan Suuri Salaisuus (s.6.2.2011) VIKSU Ja UUsi Tuonti urokseni Postugalista Mr Postman Da Pedra Da Anixa ,Välkky.

Viksun ja Välkyn kanssa harrastan näyttelyitä,tokoa ja koiratanssia sekä hieman Agilityä.

Välkky musta lainekarvainen s.14.3.2015

Välkky 9kk

Viksu ruskea lainekarvainen s.6.2.2011

Kuva:Henna Määttä kuva yllä.

venäjäntoy narttu Tastaways UllaMaija”Misu” (15.3.2004)

Kuva:StudioEppuAppu, Misun kuva

 ja venäjäntoy Konkkaronkan Lahjakas Larissa  ”Katti”(11.5.2009)

Koirieni ja kasvattieni kanssa puuhastelen kaikenmoista!

Ja Agility on intohimoni! Voit löytää sivuiltani yhtäsun toista koiriin ja koirien kanssa harrastuksiin liittyvää asiaa ..ja muuta hauskaa!

Tervetuloa Kotisivuilleni!

Ota yhteyttä, niin kerron  mielelläni lisää!

Irmeli Saarela

irmeli.saarela@mail.suomi.net

Yhteydenotot mieluiten soittamalla tai jos satun oleman kiireinen jätä itsestäsi ”juttua” sähköpostiin.   puh:0440111450 begin_of_the_skype_highlighting            0440111450      end_of_the_skype_highlighting

MISU pöydällä

misu

Katti eli Konkkaronkan Lahjakas Larissa  tässä vielä pentu turkki päällä.

Konkkaronkan___

Väiski,Aguatelin Cabo Chewbacca.Kuvassa tyttöystävänsä Maisan kanssa.

Väiski Ja maisa

Perämerenportugalinvesikoirien kesäpäivillä otettu kuva vuonna 2010.

Kuvassa Misu,Katti,Pimpula ja Väiski.


Kotona asuu kaksi portugalinvesikoira urosta ja venäjäntoy lyhytkarvainen mummeli MISU  ikää 12 vuotta. Minun ihana agikoirani aikoinaan joka oli ensimmäinen rotunsa edustaja agilitykisoissa aikoinaan 🙂  Nyt Agilityä harrastaa jo menestyksekkäästi myös Misun jälkeläisiä!

Katti muutti ystäväni perheeseen halikoiraksi vuonna 2016..

Mainokset